Na vylepšení našeho produktu neustále pracujeme. Reagujeme na zpětnou vazbu zákazníků a přidáváme další praktické funkce. V poslední verzi jsme se zaměřili na rozšíření podporovaných prodejních scénářů, vylepšení uživatelského prostředí nebo rozšíření 360° pohledu na zákazníka o skutečnou hodnotu, kterou našemu byznysu přináší. Pojďme si ty nejzajímavější novinky představit trochu podrobněji.

Fleetový prodej aneb správa vícero prodejních smluv

Chápeme, že scénář „jedna příležitost rovná se jedna prodejní smlouva“ není nejefektivnějším způsobem, jak využít potenciál systému Automotive CRM v oblasti B2B nebo fleetového prodeje. Konečně tedy přibyla možnost každou nabídku převést na více kupních smluv. Díky tomu už není nutné vytvářet nadbytečné nabídky, protože při převodu nabídky si můžete zvolit počet vytvořených smluv.

 

Informace o souvisejících smlouvách nově naleznete přímo na kartě příležitosti nebo nabídky v přehledném zobrazení.

 

Konec s těžkopádným filtrováním

Z uživatelské zpětné vazby víme, že to, co standardu Dynamics 365 skutečné chybí, je hezké a přehledné zobrazení dat s možností efektivního filtrování. Vyvinuli jsme proto na míru šité zobrazení, které umožňuje spoustu vychytávek jako přesouvání sloupců, rychlé filtry nebo barevné odlišení výsledků. Díky tzv. záložkám si může uživatel svůj pohled nad daty uložit a znovu pak jednoduše použít.

 

 

Buďte stále v obraze díky push notifikacím

Push notifikace, někdy přeloženy jako „oznámení“ jsou krátké zprávy, které se Vám zobrazí na obrazovce mobilního telefonu. Můžete je znát například, pokud Vám dojde e-mail nebo zpráva z komunikační platformy (Teams, Messenger, WhatsApp…).

V případě Automotive CRM si můžete individuálně nastavit, o jaké informace máte zájem. Oznámení přitom vždy obsahuje krátký text s odkazem na záznam přímo do CRM. Můžete vybírat například z informací o rezervacích, změnách ve výrobě vozidla nebo také podporujeme notifikace v případech, kdy se uživateli přiřadí lead nebo příležitost.

 

 

Každý klik se počítá

Pro větší uživatelský komfort přinášíme řadu vylepšení, které zefektivňují práci se systémem. Například:

  • leady je teď možné hromadně generovat z více typů záznamu – například přímo z vozidla na prodej
  • možnost uspání více leadů najednou
  • opětovné otevíraní nabídek s mozností změny vozidla
  • automatická aktualizace dat o existujících zákaznících při kvalifikaci leadů
  • správa primárních vozidel v otevřených příležitostech

A to není vše. Jarní release obsahuje takových novinek mnohem více, vybrali jsme jen ty největší. Chcete vědět o AutomotiveCRM více? Napište nám, rádi vám systém předvedeme.